Huis & Interieur

Huis & Interieur

Gaat je huis in de verkoop of in de verhuur?

 

 

Vanaf € 180

20 mooie sfeervolle foto's

1 uur fotografie

geen geregel

15 jaar ervaring

 

Ga je binnenkort verhuizen en gaat je eigen woning in de verkoop of in de verhuur? Dan zijn mooie foto's van de huidige woning een must!

Ik houd van huis en interieur. Een woning en interieur zegt iets over de eigenaar, het leeft en zegt iets over de persoonlijkheden die er wonen. Het maakt daarvoor niet uit of je van Tiroler, VT-wonen look, Design of juist een mix van dit alles houdt.

Mijn missie is om elke look mooi, strak en stilistisch op de foto te krijgen zodat een woning in welke stijl dan ook, goed 'smoelt' t.b.v. verkoop en verhuur.

Belangrijk is natuurlijk wel dat de stylingtips opgevolgd worden want opruimen en schoonmaken behoort niet tot mijn taken, helaas maar waar. Natuurlijk sleep ik wel met spullen als dat voor de foto beter is, want zoals eerder gezegd; mijn missie is om elke woning er mooi, fris en stilistisch op de foto te zetten, met een beetje hulp van de verkoper/verhuurder.

Together we can do it!

Particulier

Heb je gekozen voor een bepaalde makelaar maar ben je geen fan van de foto's . . ? Je mag altijd zelf een fotograaf aanleveren! Voel je niet bezwaard naar de makelaar toe, het gaat tenslotte om jouw huis die verkocht moet worden!

Ik lever de foto's aan bij de makelaar naar keuze, jullie hoeven hiervoor niets te doen, behalve natuurlijk de naam van de contactpersoon aan mij door te geven. Ik regel verder alles. Simpel toch?

De prijs voor de fotografie van de woning en de afhandeling van de foto's bedraagt vanaf  € 180 inclusief btw. Zelfde prijs als bij jouw makelaar maar betere foto's!

Gewoon om dat het kan . . .

Makelaar

Ik werk voor verschillende makelaars hier in de regio ten behoeve van verkoop en verhuur van een woning.

Het betreft de makelaars: