Evenementen

Evenementen, feesten, jubilea en shows 

 

 

 

 

Actie

2 uur fotografie, een ruime selectie foto's plus online exposure voor €325

 

Ik ben vaak te vinden op feesten, jubilea, evenementen en shows om een sfeerimpressie van de dag en/of avond vast te leggen. Superleuk en gezellig om te doen. De foto's worden gebruikt in nieuwsbrieven, op de websites van de organisator, betrokkenen en natuurlijk mijn eigen site. Hiernaast ontbreken blogs, social media zoals op LinkedIn en Facebook etc zeker niet in het rijtje. Al deze media, online en/of offline leiden tot meer exposure op het internet.  

Het gevolg?

Meer conversie op jullie site en naamsbekendheid. Allemaal zeer belangrijke zaken die er zeker toedoen in deze huidige tijd van zien en gezien worden. Maar wat is conversie? Conversies zijn de acties op berichten zoals kliks op  doorverwijzingen naar jullie site, reacties op berichten, kliks op berichten waardoor er meer bezoekers op jullie site komen etc.

To be seen online

 

De Herinnering

Naast de conversie, traffic en branding is speelt de herinnering natuurlijk ook een grote rol. Wat altijd leuk is om te geven of om te krijgen is een persoonlijk album of tijdschrift met het verhaal van de dag/avond. Dit kan je zelf doen of ik kan het doen . . . Dat scheelt een hoop tijd, want achteraf gezien ben je er toch weer veels te lang mee bezig geweest en je weet wat ze zeggen; "tijd is geld". Vraag naar de mogelijkheden of ideeën.

Memories have to be captured