Miriam van leeuwen

fotograaf | webdesign

Tv-Opnames Buitengewoon Nederland RTl4

Gisteren heb ik tvopnames voor het programma “Buitengewoon Nederland” gehad. Nee, niet als fotoshoot maar als geportretteerde! Hoe leuk en sta ik ook een keer in jullie schoenen. Oftewel . . . voor de camera ipv veilig erachter.

Het is en het blijft toch altijd lastig om jezelf prominent terug te zien en in dit geval . . . ook nog eens te horen. Alle eigen “mankementjes” passeren natuurlijk de revue. Mankementjes waarover ik altijd tegen mijn klanten zeg; “ joh, zo ben je, dat siert je en dat maakt jou JOU. Omarm ze en koester ze want zonder ben jij (ik) het niet en dat zou toch jammer zijn. Want iedereen is te leuk en te mooi om niet gezien te worden.

Ook ik ga het diepe in . . . en we starten met een tv-programma. Why not?
Eind april komt het op tv, de exacte datum is nog niet bekend maar ik houd jullie op de hoogte.

Liefs.

Miriam

buitengewoon nederland rtl4 Miriam van Leeuwen Fotografie Portretfotograaf

Cookies

Yup, ook ik gebruik Cookies. Niets speciaals maar ik moet het wel melden.  Wil je meer weten over “mijn” cookies?

Cookies

Yup, ook ik gebruik Cookies. Niets speciaals maar ik moet het wel melden.  Wil je meer weten over “mijn” cookies?