Psychologiepraktijk Houten
Kind & Jeugd

Ik ben trots! Trots op mijn goede vriendin @deborahfalk. Waarom ik zo trots op haar ben? Jarenlang heeft zij mijn gezeur moeten aanhoren omdat ik vond dat ze haar eigen kinderen psychologie praktijk moest beginnen en een paar maanden geleden kreeg ik het goede nieuws; “Mir, ik moet je iets vertellen waar jij heel blij van gaat worden, ik ga het doen!! Ik ga mijn eigen praktijk in Houten beginnen! Deborah kon mij op dat moment niet blijer maken, want blij was en blij ben ik. Ik ben blij voor de kids dat er nog meer hulp komt voor degene die het zo moeilijk hebben. Juist door de hulp van kinderpsychologen, orthopedagogen, kindercoaches . . . wordt het leven van vele kinderen een stukje beter want ook zij hebben het zwaar, misschien wel juist zij . . . Niet voor niets zijn de wachtlijsten bizar lang. Belachelijk lang.
Kinderpsycholoog Kinder Psychologie praktijk Hout Houtenen Kind en Jeugd Deborah falk Miriam van Leeuwen Webdesign 02

Mede hierom ben ik trots dat ik mee mocht helpen aan een heel klein gedeelte voor hun mooiere toekomst. Trots op Deborah, trots op Psychologie Praktijk Houten Kind & Jeugd waar ik het gedeelte van de bedrijfswebsite en Look&Feel op mij mocht nemen.

Ik wens Deborah een hele mooie florerende praktijk toe, wel met een dubbel gevoel want als zij floreert houdt het ook in dat het bij de kinderen en jeugd niet zo lekker loopt…..

Mede hierom ben ik trots dat ik mee mocht helpen aan een heel klein gedeelte voor hun mooiere toekomst. Trots op Deborah, trots op Psychologie Praktijk Houten Kind & Jeugd waar ik het gedeelte van de bedrijfswebsite en Look&Feel op mij mocht nemen.

Ik wens Deborah een hele mooie florerende praktijk toe, wel met een dubbel gevoel want als zij floreert houdt het ook in dat het bij de kinderen en jeugd niet zo lekker loopt…..

Liefs.

Miriam

Cookies

Yup, ook ik gebruik Cookies. Niets speciaals maar ik moet het wel melden.  Wil je meer weten over “mijn” cookies?

Cookies

Yup, ook ik gebruik Cookies. Niets speciaals maar ik moet het wel melden.  Wil je meer weten over “mijn” cookies?