Utrechtse Ondernemersdag 2018

utrechtse ondernemersdag 2018 - miriam van leeuwen fotografie houten evenementen portret fotograaf 001b

Utrechtse Ondernemersdag 2018

Afgelopen 27 november was het weer tijd voor de jaarlijkse terugkerende Utrechtse Ondernemersdag bij Bar Beton op Rijnsweerd. Het was zeer leuke, inspirerende, gezellige en een mooie dag om nieuwe en oude bekenden te ontmoeten. 

Eelco Boers een zeer bekend zeiler, Gerard Kempers de coach van de grote schaatsers als Sven Kramer en Irene Wust spraken over hun carrière in de sportwereld met afsluiter de geweldige fake speech van Pieter de Rijk alias manager van het Duitse elftal. 

Tussen de sprekers door was er tijd voor inspiratie workshops gegeven door Utrechtse Ondernemers en natuurlijk voor een hapje en drankje. 

Ik vond het een zeer geslaagde middag met een overheerlijke afsluitingsdiner bij Bar Beton. Leuk om iedereen weer te zien, gesproken te hebben en om weer nieuwe mensen ontmoet te hebben. Tot volgend jaar!

Bedankt Karen, Mari Carmen, Jeroen + team Bar Beton, Eelco, Gerard en Pieter voor de geslaagde dag!

 

Klik hier voor de foto’s

 

Groetjes, Miriam